counter create hit

مطالب مرتبط:
آموزش تصویری تزیین هفت سین با گونی برای نوروز 97

آموزش تصویری تزیین هفت سین با گونی برای نوروز 97

آموزش تزیین هفت سین با گونی برای سفره هفت سین سال ۹۷ ساخت وسایل تزیینی با گونی کاردستی با گونی کنفی برای تزیین سفره هفت سین نوروز، می توانید از تزیینات خاص و منحصر بفرد مثل انواع پارچه و وسایل مختلف استفاده کنید. در اینجا روش تزیین هفت سین با گونی به ص ...

تزیین سفره هفت سین ۹۷ با جدیدترین و زیباترین ایده ها (۳۵ تصویر)

تزیین سفره هفت سین ۹۷ با جدیدترین و زیباترین ایده ها (۳۵ تصویر)

چیدن هفت سین زیبا و شیک برای همه افراد خصوصا بانوان بسیار مهم است، از این رو اغلب به دنبال ایده های جدید و خلاقانه برای تزیین هفت سین هستند. اگر شما عزیزان نیز قصد تزیین سفره هفت سین ۹۷ را دارید و به دنبا ...

علل اصلی ريزش مو

علل اصلی ريزش مو

به گزارش آلامتو به نقل از هفته نامه سلامت؛ لباس ها، کاناپه، زمین...همه جا پر از موی شماست؟ مدتی است که مویت ...

تاثیر فیلم ، تصویر و داستانهای پورنو طبق تحقیقات انجام شده

تاثیر فیلم ، تصویر و داستانهای پورنو طبق تحقیقات انجام شده بر نوجوانان ، جوانان ، زوج ها و همسران قبل از اینکه به مبحث تاثیر فیلم ، تصویر و داستانهای پورنو بر انسان بپردازیم ، لازم به ذکر است بیان شود : در زمینه پیامدهای هرزه نگاری و پورنوگرافی ، من ...

ست لباس های مردانه، بهار ۹۷

اگر شما هم در ست کردن لباس هایتان مشکل دارید یا به دنبال ایده ای زیبا برای ظاهرتان می گردید، ما در اینجا کلکسیونی از زیباترین و به روزترین ست های بهار و تابستان مخصوص آقایان را برایتان آورده ایم تا در صورت علاقه از آنها ایده بگیرید و زیباتر از همیشه در جمع بدر ...

آموزش رنگ آمیزی تخم مرغ با رنگ های خوراکی+تصاویر

تخم مرغ رنگی معمولاً یک تخم مرغ طبیعی (و گاه مصنوعی) است که آن را با روشهای گوناگون تزئین می کنند و در جشن هایی مانند نوروز و عید پاک استفاده می شود. نوشته آموزش رنگ آمیزی تخم مرغ با رنگ های خوراکی+تصاویر اولین بار در خانه داری پدیدار شد. ...

قوی ترین جنگ افزار های گیاهی در مقابل شبیخون سلول های سرطانی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در طب سنتی به امراض سوداوی سوخته شده سرطان می گویند؛ ابن سینا دلیل سرطان را صفرا و سودای سوخته شده می داند؛ هر کدام از اخلاط بدن (صفرا، سودا، بلغم و دَم) در بدن بسوزد به سودا م ...

معرفی غذاهای سنتی شهر یزد + فرمان تهیه

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  ؛  یزد یکی از کهن ترین شهرهای ایران و معرف فرهنگ غنی کشور عزیزمان هست و از شهرتی جهانی میان گردشگران بیگانه بهره مند هست. شهر یزد به عنوان مرکز استان یزد و شهرهای چون  شهر یزد به عنوان مرکز ...

معالجه زردی نوزاد با نسخه های خانگی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ زردی نوزاد یک وضع زودگذر هست؛ اگر بیلی روبین خون زیر هشت باشد، خوب هست و چنانچه بیلی روبین بین هشت تا ۱۱ باشد زردی طبیعی هست و طبق معمول بدون احتیاج به دوا برطرف می شود، ولی با ...

قهر های خانوادگی، نه کم شمارند و نه بی دلیل

پدر و مادر، خواهرها و برادرها و بچه هایشان در خانۀ پدری جمع می شوند تا جشن بگیرند و از زندگی یکدیگر باخبر شوند. اما واقعیت همیشه هم اینطور نیست.

ایده هایی برای جان بخشیدن به سنگ ها (2)

سنگ های ساحلی، سنگ های کوچک پایین کوه و سنگ های داخل جنگل می توانند با کمی سلیقه و خلاقیت، بخشی از تزیینات شگفت انگیز اطراف ما شوند. این وسایل تزیینی ارزان، با کمک رنگ اکریلیک و ایده های خلاقانه، می توانند به زیباترین و ساده ترین وسیله ی زینت بخش پیرامون ما تبدیل شون ...

وقتی نمی دانید معتاد شده اید...

موادمخدر سنتی جای خود را به صنعتی دادند و اکنون شاهد وجود گونه های دیگر از موادمخدر صنعتی مانند دستمال یا شامپو تریاک در جامعه هستیم! قاچاقچیان موادمخدر هر روز فکر بهتری برای استتار جرم خود می کنند و چهره دیگری به موادمخدر داده و امکان شناسایی آن را دشوارتر م ...

چرا من خوشحال نیستم؟ مشکل من چیست؟

من با یکی از دوستان بسیار قدیمی ام تماس گرفتم تا تولد 80 سالگی اش را به او تبریک گویم – در حقیقت زمانی که ما 12 سال بیشتر نداشتیم با هم دوست بودیم، بنا بر این ما از هر دری سخن گفتیم و کم کم من به این حقیقت پی بردم که او غمگین [...] ...

چگونه برای بچه دار شدن آماده شویم؟

آیا برای پدر یا مادر شدن آمادگی دارید؟ اصلا آمادگی برای داشتن فرزند شامل چه چیزهایی میشود؟ به گزارش آلامتو و به نقل از سپیده دانایی؛ با وجود اینکه همسران زیادی از استرس و فشار بعد از بچه دارشدن آگاه هستند، اما اغلب آنها توان مدیریت این فشار را نداشته و در نتیجه ...

نکته بهداشتی: شناخت الکترولیت ها

نکته بهداشتی: شناخت الکترولیت ها

همشهری آنلاین: الکترولیت ها مواد معدنی طبیعی هستند که بار الکتریکی دارند.

تعرفه پزشکی، تورم و جیب پزشکان و مردم

همشهری آنلاین - فتانه انفرادی: این روزها موضوع تعرفه های پزشکی و تعیین تکلیف درباره نرخ آن باز هم مثل سال های قبل حاشیه ساز شده و اظهار نظر درباره این موضوع بسیار است. ...

کودکان مهم ترند یا نفت؟!

گرفتار در پیچ و خم تصویب؛ این خلاصه وضعیت لایحه حمایتی کودکان است که هنوز هم خاک می خورد! آن چنان که اگر این لایحه جان داشت می توانست قد علم کند، یقه مسئولان را بگیرد و این همه تاخیر در تصویب را جویا شود، چرا که اکنون هم سن کودکانی است که رهسپار مدرسه شده اند. ...

ظروف پخت و پز

ظروف پخت و پز

ظروف پخت و پز محل اتاق خدماتبخش سخت افزار و غیره. راهنمای خرید سخت افزار در این بخش از سایت خانه mig مسائل در ظروف پخت و پز برای شما آماده کرده ایم. امیدوارم که این مورد توجه داشته باشید. به نقل از خانه مگ: یکی از غذاهای اکثر خانم ها هر روز در یک راه یا دیگری برای مقابله با آن است. گلدان . در این روزها گلدان از نظر شکل و رنگ و طرح تنوع زیادی به راحتی با سایر لوازم آشپزخانه هماهنگ کننده است. اما جدا از هماهنگی بهتر است سلامت گلدان نیز توجه کنید. ظروف پخت و پز ظروف پخت و پز پز اگر برای خرید قابلمه ماه ها وقت بگذارید و با سردرگمی ده ها نوع قابلمه موجود در بازار را بررسی کنید، به شما خرده ای نمی گیریم. بعضی ها به شما استفاده از قابلمه های سنتی مسی را توصیه می کنند و احتمالا بعضی دیگر می گویند وقت مدرن شدن و استفاده از قابلمه های تازه وارد سرامیکی رسیده است. اما برای شمایی که هم به سلامت غذای تان اهمیت می دهید و هم می خواهید ظاهر غذایی که ساعت ها برای پختنش وقت گذاشته اید زیبا باشد، انتخاب قابلمه مناسب به سادگی شنیدن این توصیه ها نیست. قابلمه های تفلون یکی از قابلمه هایی که در کشور ما زیاد به کار می رود، قابلمه های تفلون هستند.در گذشته، طرفداران زیادی داشتند اما بعد از اینکه اما و اگرهایی در مورد سرطان زا بودن این قابلمه ها به گوش رسید، محبوبیتشان حسابی کاهش یافت. این قابلمه ها از نظر اندازه و رنگ، تنوع زیادی دارند؛ به همین دلیل هنوز هم بعضی از خانم ها، به این قابلمه ها علاقه نشان می دهند. میهن مگ: کار کردن با این قابلمه ها بسیار راحت است، غذا به راحتی از کف آن ها جدا می شود و البته شست وشو و تمیز کردنشان هم برای خانم ها دردسری ایجاد نمی کند. از دیگر مزیت های قابلمه های تفلون این است که وزن سبکی دارند. این قابلمه ها از این نظر که غذا به آنها نمی چسبد و روغن کمتری برای پخت وپز در آنها لازم است، خیلی طرفدار دارند ولی باید هنگام استفاده از آنها دقت بسیار زیادی داشت چون حتی کشیدن اسکاچ زبر روی سطح داخلی شان باعث می شود خراش بردارند و اگر تکه ای از تفلون وارد دستگاه گوارش شود، می تواند آسیب زیادی در پی داشته باشد به همین دلیل استفاده از قابلمه های تفلون در اروپا تقریبا منسوخ شده است. اما قابلمه های تفلون در مقایسه با قابلمه های استیل، آلومینیومی و... انتخاب های مطمئنی محسوب نمی شوند، چراکه معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده می شود که از فلزات سنگین است به ویژه در ظروفی که استاندارد نباشند، میزان این فلز بیشتر است. این ماده به مرور وارد غذا می شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می دهد. همچنین در سنتز هموگلوبین دخالت می کند و کم خونی را به همراه می آورد. قابلمه های استیل این قابلمه ها بیشتر برای پخت انواع خورش و غذاهای آبدار مناسبند. با این وجود، بعضی از تولیدکنندگان ادعا می کنند که می توانید برنج یا حتی ماکارونی را هم در این قابلمه ها بپزید و حتی ته دیگ هم داشته باشید. نکته مهم هنگام استفاده از قابلمه های استیل، تنظیم درجه حرارت است. اگر عجله نکنید و با حوصله، شعله گاز را در حد کم نگه دارید نتیجه کارتان خوب می شود. با این وجود، اگر غذای شما ته گرفت و قابلمه تغییر رنگ داد، با کمی سرکه می توانید آن را مثل روز اولش تمیز کنید. در مجموع، قابلمه های راحت و مناسبی هستند که بهتر است هر خانمی در آشپزخانه اش حتماً از آن ها داشته باشد. قابلمه های استیل از همه قابلمه های دیگر بهداشتی ترند اما یک مشکل اساسی دارند، اینکه حرارت را مستقیم انتقال می دهند. یعنی وقتی یک قابلمه استیل روی حرارت قرارمی گیرد، غذا سریع در آن می سوزد چون بلافاصله حرارت آتش را منتقل می کند به طوری که دمای این سوی قابلمه که روی آتش قرار گرفته و آن سو که غذا درونش قرار دارد، سریع یکی می شود مگر اینکه روی لایه بیرونی آن آلومینیوم یا مس چسبانده شده باشد. البته حتی در این صورت هم دیواره های قابلمه حرارت را به شدت منتقل می کند. اگر قابلمه استیل تان مرغوب باشد: سالم ترین نوع قابلمه است. سبک بوده و استفاده از آن آسان است. مواد شیمیایی را به غذای شما وارد نمی کند. عمر طولانی دارد، رویه آن کنده نمی شود و زنگ نمی زند. قابلمه های چدنی رقیب اصلی قابلمه های تفلون هستند که چند سالی است نام آن ها را زیاد می شنویم. از جمله ویژگی های قابلمه چدنی این است که حرارت به طور یکنواخت در همه جای ظرف پخش می شود و غذا را به مدت بیشتری گرم نگه می دارد. علاوه بر این، قابلمه های چدنی مقاومت زیادی دارند، لب پر نمی شوند و رنگشان از بین نمی رود. عیب بزرگ قابلمه های چدنی این است که وزن زیادی دارند و ممکن است هنگام پخت بعضی از غذاها، به ویژه صاف کردن برنج، استفاده از آن ها دشوار باشد. قابلمه های چدنی هم نچسب هستند و هنگام سرخ کردن مواد غذایی در این ظروف، نیازی نیست مقدار زیادی روغن استفاده کنید. چدنی ها (که ترکیبی از آهن و کربن هستند)، عمر بالایی دارند. این ظروف مناسب برای پخت طولانی با دمای متوسط تا بالا هستند و اگر فاقد آلومینیوم باشند، گزینه مناسبی برای پخت وپز محسوب می شوند. این قابلمه ها به طور یکسان حرارت را پخش می کنند و به دلیل مقاومت شان در برابر دمای بالا برای سرخ کردن، پختن یا حتی در فر قرار دادن بسیار مناسب هستند. البته باید بدانید که اکثر قابلمه هایی که امروزه با نام قابلمه چدن در بازار به فروش می رسند، در واقع چدن نیستند بلکه از جنس آلومینیوم خشکند که با دستگاه هایی خاص در قالب تزریق می شوند و روی آنها تفلون یا سرامیک می کشند که تشخیص این قابلمه های تقلبی کار سختی نیست و آنها برخلاف چدن های واقعی که بسیار سنگین هستند، وزن سبکی دارند. حتی برای پخت غذا در فر هم مناسب هستند. بهتر است هنگام استفاده از قابلمه های چدنی، همیشه از حرارت کم تا متوسط استفاده کنید. رنگ بدنه بیشتر قابلمه های چدنی، مشکی است و در مقایسه با انواع تفلون، تنوع رنگ کمتری دارند. قابلمه های دیگری که به نام قابلمه چدن امروزه در بازار به فروش می رسند، در واقع چدن نیستند بلکه از جنس آلومینیوم خشک اند که با دستگاه هایی خاص در قالب تزریق می شوند و روی آنها تفلون می کشند یعنی با ظروف تفلون تفاوتی ندارند و باید همان ملاحظاتی که در مورد قابلمه های تفلون وجود دارد، در مورد آنها هم رعایت کرد. لازم است بدانید چدن، آلیاژی از آهن است و اگر این قابلمه ها واقعا چدن بودند، وقتی لایه رویه آنها (تفلون) به هر دلیلی خراش برمی داشت، حتما زنگ می زدند. ظروف پیرکس اختراع ظروف شیشه ای پیرکس در دوران توماس ادیسون ریشه دارد. ادیسون برای اختراع لامپ، شیشه ای لازم داشته که در برابر حرارت، مقاوم باشد. شرکتی که این شیشه را برای ادیسون ابداع کرد، چندی بعد ظروف شیشه ای با نام پیرکس را به بازار جهانی عرضه کرد و بدین ترتیب قابلمه های شیشه ای روانه بازار شدند. ظروف شیشه ای پیرکس، این قابلیت را دارند که آن ها را روی گاز، در فر یا مایکروفر قرار دهید؛ ضمن اینکه ظاهرشان زیبا و شفاف است و می توانید با همان ظرف، غذا را سرو کنید. بهترین قابلمه ها، قابلمه های پیرکس هستند ولی نه برای ایرانی ها چون بیشتر مردم کشور ما از اجاق گاز برای پخت وپز استفاده می کنند در حالی که پیرکس تحمل حرارت مستقیم را به مدت طولانی ندارد. از سوی دیگر، خیلی از غذاهای ایرانی را در مایکروفر هم نمی توان پخت. در کشورهای دیگر که استفاده از اجاق های برقی رایج است، این قابلمه ها مناسب هستند. در دسته ظروف سالم قرار می گیرند و استفاده از این ظروف برای سلامتی ما خطری ندارد و هیچ گونه ماده شیمیایی از راه پیرکس های مقاوم وارد بدن نمی شود. بنابراین توصیه می شود برای پخت و پز، از این ظروف بیشتر استفاده کنید. گردآوری: بخش خانه داری میهن مگ مطالب مرتبط ظروف نگهدارنده سایر ظروف ظروف یکبار مصرف ظروف بنشن، ظرف غلات بشقاب و سایر ظروف ظروف پخت و پز گردآوری توسط بخش لوازم خانگی ،راهنمای خرید لوازم خانگی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین